ПІДГОТОВЛЕНО НОВИЙ ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СЛОВНИК З ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Друкована серія Асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності «Теорія і практика ОРД» поповнилася новим виданням:

 Албул С.В. Оперативно-розшукова діяльність: термінологічний словник / уклад. С.В. Албул. – Одеса : ОДУВС, 2016. – 196 с.

%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82

Підготовка працівників оперативних підрозділів Національної поліції є одним з головних завдань вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання МВС України. Для випускників навчальних закладів МВС України, що готують поліцейських, навчальна дисципліна «Оперативно-розшукова діяльність» є однією з фахових, на якій фактично базується практична діяльність майбутніх працівників оперативних підрозділів Національної поліції України. Тому головною метою при розробці термінологічного словника було прагнення у доступній для читача формі відобразити основні терміни та визначення оперативно-розшукової діяльності.

Термінологічний словник призначений для надання допомоги курсантам та слухачам навчальних закладів із специфічними умовами навчання МВС України під час підготовки до занять та підсумкового контролю з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність». Крім цього, матеріали термінологічного словника можуть бути використані для поглиблення знань з навчальних дисциплін «Режим секретності», «Оперативно-розшукова тактика», «Оперативно-розшукове документування», «Кримінальний аналіз (кримінальна розвідка)», «Негласні слідчі (розшукові) дії». Словник містить 900 термінів.

Словник буде також корисним для працівників практичних підрозділів Національної поліції України, а також викладачів навчальних закладів, що здійснюють підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників Національної поліції України.

Be the first to comment on "ПІДГОТОВЛЕНО НОВИЙ ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СЛОВНИК З ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ"

Leave a comment