ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬОЇ СКЛАДОВОЇ МОДЕЛІ ПРАВООХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, КЕРОВАНОЇ АНАЛІТИКОЮ

Сучасна освіта потребує постійного обговорення та впровадження кращих національних та світових практик. Саме тому сьогодні в університеті було обговорено на міжнародному рівні стандартизацію освітнього підходу з кримінального аналізу та моделі правоохоронної діяльності, керованої аналітикою (ILP).
В зустрічі прийняли активну участь представники Консультативної Місії Європейського Союзу, а саме: старший радник з питань розслідування організованої злочинності Пало Март, провідний експерт з питань розслідування організованої злочинності Богдан Денисенко, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України Олександр Користін, представники всіх відомчих закладів вищої освіти МВС України, які готують поліцейських, а також здобувачі магістерського рівня освітньо-професійної програми «Кримінальний аналіз» Одеського державного університету внутрішніх справ.
Під час дискусії Богдан Денисенко відмітив напрямки щодо вдосконалення стандартизації освітнього процесу та визначення потреб та можливостей, зокрема щодо потенційної допомоги КМЄС, як приклад організацію онлайн тренінгів.
Олександр Користін звернув увагу на проблеми бюрократичного характеру та нагадав присутнім на досвіді впровадження кримінального аналізу в Румунії, Польщі та Чехії, а також зупинився на використанні єдиної методології.
Карен Ісмайлов ознайомив присутніх з досвідом Одеського державного університету внутрішніх справ у викладанні навчальних дисциплін на спеціалізації «Кримінальний аналіз», структуру-логічну схему освітньої програми та запропонував надати свої пропозиції до навчального плану.
Олександр Заєць наголосив на більш тісної взаємодії з співробітниками Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України та надання здобувачам освіти більш широко переліку навчальних дисциплін для вибору.
Наприкінці жвавої дискусії всі домовилися продовжити обговорення на наступних зустрічах.

Be the first to comment on "ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬОЇ СКЛАДОВОЇ МОДЕЛІ ПРАВООХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, КЕРОВАНОЇ АНАЛІТИКОЮ"

Leave a comment