Одеський державний університет внутрішніх справ проводить бінарні заняття із запрошенням практичних співробітників в рамках навчальних дисциплін «Кримінальний аналіз» та «Інформаційне забезпечення професійної діяльності»

Кафедрою кібербезпеки та інформаційного забезпечення було проведено з курсантами 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції бінарне заняття зі старшим інспектором з особливих доручень відділу аналітичної роботи Управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області капітаном поліції Оленою Постол в рамках навчальних дисциплін «Кримінальний аналіз» та «Інформаційне забезпечення професійної діяльності».

Під час зустрічі курсанти другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ознайомилися з практичними методами аналізу великих масивів даних. За допомогою розгляду реальних фактів злочинів  визначилися з якими інформаційними системами та підсистемами працюють аналітичні та оперативні підрозділи.

Курсанти активно брали участь в обговоренні, жваво дискутували щодо розглянутих прикладів з практики. За допомогою розроблених ситуацій доповідач сфокусувала увагу курсантів на деталізації життєдіяльності підозрюваних осіб для встановлення їх причетності до вчинення кримінальних правопорушень.

Під час зустрічі Олена Постол акцентувала увагу на тому, що аналітична робота в підрозділах Національної поліції здійснюється підрозділами всіх рівнів, їх галузевими службами, працівниками цих служб в межах їх компетенції. Вимоги до організації аналітичної роботи для кожного рівня системи різні у зв’язку з різними завданнями цих органів та їх неоднаковими можливостями. Наприкінці зустрічі було обговорено концепцію подальшого розвитку кримінального аналізу в Національній поліції України та були висловлені побажання щодо плідної співпраці університету з практичними підрозділами ГУНП в Одеській області.

Be the first to comment on "Одеський державний університет внутрішніх справ проводить бінарні заняття із запрошенням практичних співробітників в рамках навчальних дисциплін «Кримінальний аналіз» та «Інформаційне забезпечення професійної діяльності»"

Leave a comment