З НАЙКРАЩИМИ ТА НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Правління Асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності від щирого серця вітає знаного в Україні та за її межами вченого – доктора юридичних наук, професора, генерал-майора міліції у відставці Водька Миколу Петровича з ювілеєм — 80-річчям від Дня народження!

img_4761_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

Микола Петрович – знаний в Україні і світі науковець та практичний діяч, адже має значний досвід практичної роботи на керівних посадах оперативних підрозділів, до 1991 року очолював Головне управління карного розшуку СРСР.

За час науково-педагогічної роботи опубліковано понад 200 його наукових робіт, у тому числі  «Чому так довго шукали Чикатила?», «Оперативно-розшукова діяльність органів внутрішніх справ України», «Організація комплексних заходів боротьби з рецидивною злочинністю», «Правові та організаційні основи оперативно-розшукової діяльності по боротьбі з організованою злочинністю», «Формування політики протидії кримінальним правопорушенням в Україні (оперативно-розшуковий аспект)» тощо.

Відомий науковець з 2007 року успішно працює в Одеському державному університеті внутрішніх справ, де веде активну науково-педагогічну роботу, рецензує і опонує наукові роботи, керує підготовкою кандидатів і докторів наук. Тож, будучи випускником 1956 року Одеської спеціальної середньої школи міліції, він й сьогодні не залишає стіни рідної альма-матер.

Микола Петрович удостоєний багатьох державних нагород, нагороджений іменною зброєю, Почесною грамотою Верховної Ради України, є учасником ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС та учасником бойових дій, має звання «Заслужений працівник МВС», Почесний професор Одеського державного університету внутрішніх справ, член Всеукраїнської асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності.

Тож, щиро вітаючи високоповажного професора з ювілеєм, ми зичимо здоров’я, щастя, життєвого й творчого довголіття, здійснення всіх мрій та подальших успіхів у праці!

Be the first to comment on "З НАЙКРАЩИМИ ТА НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!"

Leave a comment