ЧЛЕНИ АСОЦІАЦІЇ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ

 Члени Асоціації взяли участь у акції «Подаруй бібліотеці книгу», яка проходить під егідою 55-річчя з дня заснування Донецького юридичного інституту.

До бібліотеки Донецького юридичного інституту надійшли книги із особистої бібліотеки голови Асоціації доктора юридичних наук, професора Користіна О.Є., заступника голови Асоціації, кандидата юридичних наук, доцента Албула Сергія Володимировича, члена Правління Асоціації,доктора юридичних наук, старшого наукового співробітника Тарасенка Р.В., члена Асоціації, кандидата юридичних наук, доцента Холостенка А.В.

Членами Асоціації було підібрано та передано до бібліотеки вишу наукову літературу, яка стане в нагоді як студентам, так і науковцям Донецького юридичного інституту МВС України та сприятиме якісній освіті. Керівництво ДЮІ виразило щиру вдячність від імені студентів, науково-викладацького складу, всіх працівників вишу.

Надані видання гідно поповнили фонд загальної бібліотеки Донецького юридичного інституту і будуть корисними всім, хто цікавиться сучасною юриспруденцією, — йдеться у повідомленні на офіційному сайті Донецького юридичного інституту МВС України.

Be the first to comment on "ЧЛЕНИ АСОЦІАЦІЇ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ"

Leave a comment