Члени Асоціації взяли участь у зборах ГО «Асоціація слідчих суддів України»

3 грудня 2015 року на базі Київського районного суду міста Одеси відбулися збори, присвячені річниці створення ГО «Асоціація слідчих суддів України», участь в яких взяли члени Всеукраїнської асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності.

На заході були присутні: голова Київського районного суду міста Одеси, голова ГО «Асоціація слідчих суддів України» Чванкін С.А.; голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Одеської області, віце-президент Спілки адвокатів України Бронз І.Л.; в.о. прокурора Суворовсього району міста Одеси Костенко С.К.; суддя Київського районного суду міста Одеси Борщов І.С.; суддя окружного суду штату Флорида (США) Марк Спайзер та ін.

1449298198_img_6392_1

В ході зустрічі до уваги присутніх було доведено звіт роботи Асоціація слідчих суддів України за 2015 рік, озвучено план роботи на майбутній рік та визначено стратегію і перспективи її подальшого розвитку.

На зборах учасники розглянули питання стосовно: застосування положень КПК України відносно арешту майна, зміни порядку подачі апеляційної скарги на ухвалу слідчого судді, невмотивованих відводів (самовідводів) слідчих суддів і суддів та шляхи вирішення даної проблеми, а іноземні гості поділилися досвідом здійснення судочинства у Болгарії та ролі суддів під час досудового розслідування в США.

1449298200_img_6415_1

Нагадаємо, що Асоціація слідчих суддів України — це громадська організація, основною метою створення якої є сприяння розвитку в Україні принципу верховенства права, розвитку громадянського суспільства і правової держави через механізм дії та подальшого постійного вдосконалення правовідносин у сфері кримінального судочинства.

Be the first to comment on "Члени Асоціації взяли участь у зборах ГО «Асоціація слідчих суддів України»"

Leave a comment