Члени Асоціації беруть активну участь у міжнародному тренінгу «Аналіз інформації при розслідуванні справ з відмивання коштів і корупції»

7 грудня 2015 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ, вперше в Україні, стартував тренінг «Аналіз інформації при розслідуванні справ з відмивання коштів і корупції», ініційований Управлінням ООН з наркотиків та злочинності (UNODS).

1449479322_img_6903_novyy-razmer

В тренінгу взяли участь понад 20 представників з Департаменту кримінальної розвідки Національної поліції України, робочого апарату Укрбюро Інтерполу МВС України, Департаменту захисту економіки Національної поліції України, Головного управління Національної поліції України в Львівській області, Національної академії СБУ, Національного антикорупційного бюро України, Національної академії внутрішніх справ та ін.

Традиційно захід відкрив ректор Одеського державного університету внутрішніх справ Користін О.Є., привітавши усіх присутніх в стінах нашого університету, та представивши шановних гостей: керівника Глобальної програми УНП ООН з боротьби з відмивання коштів Фещенко О.Ю., радника з повернення активів Всесвітнього Банку Найджела Бартлетта, експерта Глобальної програми УНП ООН з боротьби з відмивання коштів Бугаєць Катерину та ін.

1449479136_img_6835_novyy-razmer

Метою проведення даного курсу є забезпечення аналітиків і оперативних працівників знаннями, необхідними для аналізу великих об’ємів інформації з різних джерел і формування правильних аналітичних висновків з даної інформації.

1449479236_img_6865_novyy-razmer

Слід зазначити, що тренінг буде тривати з 7 до 18 грудня 2015 року. Для його учасників буде проведено 22 заняття, в ході яких вони зможуть розглянути питання стосовно: аналітичного процесу; аналізу зв’язків; формування і оцінки умовиводів; аналізу телефонних переговорів; складання схем, потоків, подій і дій; понять і стратегії аналізу зі застосуванням комп’ютера та ін.

Після завершення двохтижневого курсу учасники отримають сертифікат ANACAPA & UNODS.

Be the first to comment on "Члени Асоціації беруть активну участь у міжнародному тренінгу «Аналіз інформації при розслідуванні справ з відмивання коштів і корупції»"

Leave a comment