ПРОТИДІЯ ЗЛОЧИНАМ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ У ЗОНІ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ

Друкована серія «Теорія і практика ОРД» поповнилася новою монографією:

Теоретично-прикладні засади протидії підрозділами карного розшуку злочинам проти власності у районі проведення антитерористичної операції : монографія / С.В. Албул, О.Ю. Анциферов, М.В. Стащак, А.О. Шелехов, В.В. Шендрик; за заг. наук. ред. С.М. Гусарова. – Харків : Вид-во ХНУВС, 2015. – 232 с.

003

Ця монографія – одна із перших у вітчизняній оперативно-розшуковій науці праць, в якій розроблені сучасні теоретично-правові та організаційні засади протидії підрозділами карного розшуку злочинам проти власності у районі проведення антитерористичної операції у наш час. Викладені в ній теоретичні висновки, практичні рекомендації та інші результати дослідження ґрунтуються на здобутках учених у галузях філософії, загальної теорії права, оперативно-розшукової діяльності, юридичної психології, криміналістики, кримінології, кримінального процесу і кримінального права України та зарубіжних країн, а також законодавчих і відомчих нормативно-правових актах і матеріалах вітчизняної та іноземної практики.

Монографія призначена для працівників оперативних підрозділів органів внутрішніх справ України, науково-педагогічного персоналу, курсантів і слухачів вищих навчальних закладів МВС України та інших правоохоронних відомств.

У 2015 році вказана монографія зайняла 1-е місце на Всеукраїнському конкурсі на краще наукове, довідкове та наукове періодичне видання в системі МВС України.

Be the first to comment on "ПРОТИДІЯ ЗЛОЧИНАМ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ У ЗОНІ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

Leave a comment