ПРЕЗЕНТАЦІЯ МОНОГРАФІЇ ВИДАТНОГО ВЧЕНОГО – ЧЛЕНА АСОЦІАЦІЇ

В Одеському державному університеті внутрішніх справ пройшла презентація нової монографії видатного вітчизняного науковця – Члена Всеукраїнської асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності, провідного наукового співробітника Науково-дослідної лабораторії з проблемних питань правоохоронної діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук, професора, генерал-майора міліції у відставці Водька Миколи Петровича – «Формування політики протидії кримінальним правопорушенням в Україні (оперативно-розшуковий аспект).
Водько М.П.

Відкриваючи захід, заступник голови Асоціації кандидат юридичних наук, доцент Сергій Албул зазначив, що у сучасних умовах кримінальна політика виробляється як результат компромісу позицій усіх гілок влади, громадськості щодо розроблення конкретних заходів у протидії злочинності. Сьогодні, вітчизняні реалії потребують формування якісно нової політики протидії кримінальним правопорушенням. Багато в чому формуванню напрямів такої політики сприятиме наукові розробки сучасних дослідників.

IMG_4753_новый размер

У презентації взяли участь члени Всеукраїнської асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності, науково-педагогічний склад кафедр оперативно-розшукової діяльності, кримінального процесу, криміналістики, судової медицина та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ.

IMG_4763_новый размер

Почесними гостями стали заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області генерал поліції третього рангу Присяжнюк В.П., завідувач кафедри криміналістики Національного університету «Одеська юридична академія» доктор юридичних наук, професор Тищенко В.В., завідувач кафедри кримінального процесу Національного університету «Одеська юридична академія» доктор юридичних наук, професор Аленін Ю.П. та представники наукових установ Одещини.

IMG_4767_новый размер

В монографії досліджуються зміст та цілі політики протидії кримінальним правопорушенням в Україні та її складовій – оперативно-розшукової політики, перспективи формування останньої в умовах введення в дію нового Кримінального процесуального кодексу України із врахуванням впровадження у правоохоронну діяльність Європейських правових стандартів і норм. Автором вносяться пропозиції з удосконалення оперативно-розшукового та кримінально-процесуального законодавства України.

Під час жвавого спілкування учасниками заходу одноголосно було зазначено, що монографія М.П. Водька буде дійсно корисною для науково-педагогічного складу, аспірантів, ад’юнктів, курсантів та студентів юридичних вищих навчальних закладів, працівників державних органів, що здійснюють оперативно-розшукову та кримінально-процесуальну діяльність.

Be the first to comment on "ПРЕЗЕНТАЦІЯ МОНОГРАФІЇ ВИДАТНОГО ВЧЕНОГО – ЧЛЕНА АСОЦІАЦІЇ"

Leave a comment