НОВЕ ВИДАННЯ З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ У ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ

Вийшло друком нове навчальне видання за авторством членів Асоціації, присвячене проблемним питанням організаційно-тактичних аспектів взаємодії підрозділів Національної поліції України у протидії злочинності:

 

Взаємодія органів досудового розслідування з іншими органами і підрозділами Національної поліції України в запобіганні, виявленні та розслідуванні злочинів: навчальний посібник / В.Є. Тарасенко, Д.В. Головін, О.В. Поліщук. – Одеса: ОДУВС, 2017. – 104 с.

 

У навчальному посібнику розкрито організаційно-тактичні засади взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами і підрозділами Національної поліції України у протидії злочинності. Важливу увагу зосереджено на особливостях взаємодії при надходженні до органу поліції заяв та повідомлень про злочини та реагування на них, в ході досудового розслідування кримінальних проваджень та на стадії їх судового розгляду.

Посібник розраховано на курсантів та слухачів закладів освіти МВС України, практичних працівників правоохоронних органів.

Be the first to comment on "НОВЕ ВИДАННЯ З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ У ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ"

Leave a comment