НАУКОВЕ ОПРАЦЮВАННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ПРОТИДІЇ НАРКОЗЛОЧИННОСТІ

27 квітня 2018 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ проведено Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні проблеми оперативно-розшукової  протидії  наркозлочинності».

У конференції взяли участь науковці, ад’юнкти, аспіранти, здобувачі, курсанти, студенти та юристи-практики.

Метою конференції вбачалося дослідження проблем оперативно-розшукової протидії злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків та шляхів їх подолання у сучасних умовах.

Слід зазначити, що протидія незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів вважається одним із пріоритетних напрямів діяльності правоохоронних органів, адже відомо, що безупинно зростаючі темпи поширення наркозалежності, формування спеціалізованих організованих злочинних угруповань, які займаються наркобізнесом, значне збільшення кількості злочинних діянь, учинених під впливом наркотичного сп’яніння чи у сфері обігу наркотичних речовин, становлять загрозу для безпеки та здоров’я всього суспільства. У зв’язку з цим актуальним є розгляд протидії наркозлочинності шляхом оперативно-розшукової діяльності.

Конференція як для науковців, так і для практиків стала нагодою обговорити наявні проблеми, що стосуються протидії сучасній наркозлочинності. Наука і практика мають йти поруч і надалі. Саме для удосконалення теоретичних і практичних навичок правоохоронців, для отримання відповідей на проблемні питання протидії наркозлочинності сьогодні проводився цей захід.

Напрямами роботи конференції були визначені наступні:

— Проблеми теорії оперативно-розшукової діяльності Національної поліції України.

— Напрями оперативно-розшукової протидії наркозлочинності.

— Актуальні проблеми підготовки працівників підрозділів протидії наркозлочинності Національної поліції.

За результатами роботи конференції підготовлено збірник доповідей і тез, який буде розміщений на офіційному сайті Одеського державного університету внутрішніх справ.

Be the first to comment on "НАУКОВЕ ОПРАЦЮВАННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ПРОТИДІЇ НАРКОЗЛОЧИННОСТІ"

Leave a comment