ТРЕНІНГ З «ОСНОВ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ» — ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ

В Одеському державному університеті внутрішніх справ проведено тренінг «Кримінальна розвідка: складові процесу збору, оцінки, упорядкування даних, логічне обґрунтування».

Тренінг в рамках навчальної дисципліни «Інформаційно-телекомунікаційні системи» за темою «Кримінальна розвідка: складові процесу збору, оцінки, упорядкування даних, логічне обґрунтування» наближає освітній процес до потреб практичних підрозділів органів Національної поліції України та підвищує практичні навички майбутніх правоохоронців шляхом додаткового вивчення процесу кримінального аналізу, а саме:  алгоритму складання схем подій, дій та аналізу телефонних номерів.

Так, під час обговорення особливостей побудови схем послідовності розвитку подій була розглянута фабула з можливого налагодження такого виду злочинної діяльності, як «кришування». Курсанти жваво висловлювали свої бачення рішення вправи та дійшли висновку, що схему подій слід розробляти на ранньому етапі аналізу багатоепізодної події для уточнення часу подій, що відбуваються, і їх взаємозв’язку.

Окрім представників університету, тренінг відвідала іноземна гостя за «Програмою обміну поліцейськими 2017» Європейського поліцейського коледжу (СEPOL) — лейтенант Гвардії Цивіл Іспанії Патрісія Ангуло Йянос.

Взагалі  учасники тренінгу дізналися про природу і слабкі сторони організованої злочинності, набули навички, необхідні для аналізу великих обсягів інформації з різних джерел і формування якісного звіту, що безумовно допоможе їм у подальшій роботі в правоохоронних органах для боротьби із злочинністю.

Be the first to comment on "ТРЕНІНГ З «ОСНОВ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ» — ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ"

Leave a comment