СУЧАСНИЙ ПОСІБНИК З ОСНОВ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ

Членами Асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності підготовлено нове друковане видання:

Основи кримінального аналізу: посібник з елементами тренінгу / Користін О.Є., Албул С.В., Холостенко А.В., Заєць О.М., Ісмайлов К.Ю., Тетерятник Г.К., Горбаньов І.М. – Одеса : ОДУВС, 2016. – 112 с.

1

У посібнику розглянуті питання щодо визначення складових процесу кримінального аналізу. Надано роз’яснення щодо побудови асоціативних матриць і варіативних схем. Розкрито процес формування і оцінки висновків (логічна, дедуктивна та індуктивна матриці). Визначено специфіку усних брифінгів та письмових звітів. Викладено алгоритми складання схем подій, дій і аналізу телефонних номерів.

Авторами посібника стали науково-педагогічні працівники Одеського державного університету внутрішніх справ – члени Асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності, які пройшли відповідну підготовку з кримінального аналізу та отримали міжнародні сертифікати.

Посібник призначений для забезпечення аналітиків і співробітників правоохоронних органів, що здійснюють оперативні розробки і розслідування кримінальних правопорушень навичками, необхідними для аналізу великих обсягів інформації з різних джерел і формування якісного звіту кримінального аналізу.

Be the first to comment on "СУЧАСНИЙ ПОСІБНИК З ОСНОВ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ"

Leave a comment