СПІВПРАЦЯ З ЄВРОПЕЙСЬКИМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ КОЛЕДЖОМ (CEPOL)

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося урочисте вручення членам Асоціації сертифікатів Європейської поліцейської програми обміну під патронатом Європейського поліцейського коледжу (CEPOL).

Так, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Андрій Холостенко у період з 12 до 17 липня 2015 року відвідав місто Рига (Республіка Латвія), де брав участь у зустрічі, присвяченій «Зовнішнім проявам у сферах свободи, безпеки та правосуддя». Програма даного заходу передбачала двосторонній обмін старшими офіцерами поліції, експертами, поліцейськими інструкторами, вченими, представниками інших правоохоронних органів і посадовими особами із потенційних країн-кандидатів та Східних країн-партнерів.

20160404_132328

У ході офіційного візиту здійснювалося ознайомлення з роботою правоохоронних органів Європейських країн, розслідуванням кримінальних справ, специфікою виявлення корупційних злочинів, а також результатами іноземних наукових досліджень у галузі антикорупційної діяльності.

Під час урочистостей заступник голови Асоціації кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Сергій Албул висловив сподівання на продовження тісної співпраці з Європейським поліцейським коледжем (CEPOL) у майбутньому.

Be the first to comment on "СПІВПРАЦЯ З ЄВРОПЕЙСЬКИМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ КОЛЕДЖОМ (CEPOL)"

Leave a comment