Роль кримінального аналізу в діяльності Національної поліції України

До Одеського державного університету внутрішніх справ з робочим візитом завітав начальник Управління кримінального аналізу Національної поліції України підполковник поліції Деніс Пефтієв.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????На початку свого візиту очільник Управління кримінального аналізу зустрівся з керівництвом закладу вищої освіти. Під час зустрічі було обговорено конкретні заходи взаємодії університету та Управління кримінального аналізу, які спрямовані на підвищення практичної складової підготовки здобувачів вищої освіти.

Потім Деніс Пефтієв виступив з відкритою лекцією перед майбутніми слідчими та науково-педагогічними працівниками університету, під час якої ознайомив присутніх з історією створення, структурою та завданнями підрозділів кримінального аналізу Національної поліції України,???????????????????????????????????????????????????????????????????????? надав перелік інформаційних ресурсів та інструментів, якими користуються аналітики у своїй роботі, навів практичні приклади залучення працівників Управління до розслідування резонансних злочинів, які були скоєні в Україні нещодавно.

Наприкінці заходу Денісу Пефтієву було представлено особовий склад науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу, до речі єдиної в системі МВС України. Окрім цього, відбувся детальний професійний дискус з проблематики впровадження методів кримінального аналізу в діяльність Національної поліції, а також заплановано спільні наукові та методичні заходи.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Be the first to comment on "Роль кримінального аналізу в діяльності Національної поліції України"

Leave a comment