ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРЕДСТАВНИКІВ АСОЦІАЦІЇ

З 06 до 13 червня 2016 року на базі Державного навчального закладу післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу у сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму» Державної служби фінансового моніторингу України (м. Київ) проходили курси підвищення кваліфікації, у яких взяли участь представники Асоціації.

Так, освітня програма підвищення кваліфікації спеціалістів правоохоронних, розвідувальних органів та судової системи України передбачала опрацювання курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення».

Асоціацію представляли кандидат юридичних наук, доцент Артем Шелехов та кандидат юридичних наук, доцент Максим Корнієнко.

1465995292_imag0727

Навчання передбачало підвищення рівня обізнаності з питань міжнародного співробітництва у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, а також нормативно-правового регулювання у зазначеній сфері, організації здійснення фінансового моніторингу тощо.

1465995305_imag0731

По завершенню вивчення курсу Артем Шелехов та Максим Корнієнко, склавши підсумковий іспит на «відмінно», отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації відповідного зразка.

Be the first to comment on "ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРЕДСТАВНИКІВ АСОЦІАЦІЇ"

Leave a comment