ПРИЙНЯТО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ

1-2 червня 2016 року члени Асоціації взяли участь у спільному міжнародному науково-практичному семінарі на тему «Співпраця у сфері фінансового моніторингу та антикорупційній діяльності: міжнародні та національні аспекти», який пройшов у м. Одеса.

2

Організаторами наукового заходу виступили Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, Державна служба фінансового моніторингу України та Навчально-методичний центр Держфінмоніторингу України.

3

Участь у семінарі взяли провідні міжнародні експерти, зокрема: Президент MONEYVAL Деніель Телесклаф, начальник відділу міжнародного співробітництва Підрозділу фінансової розвідки Республіки Польща Ельжбета Франкув-Яскевич, голова Підрозділу фінансової розвідки Республіки Польща Веслав Ясинський, а також Ігоріс Кржечковскіс та Джон Бейкер.

4

Всеукраїнську асоціацію науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності представляли кандидат юридичних наук, доцент Сергій Албул; кандидат юридичних наук, доцент Артем Шелехов; кандидат юридичних наук, доцент Максим Корнієнко; кандидат юридичних наук, доцент Руслан Мукоіда.

5

На зазначеному семінарі були розглянуті питання стосовно протидії відмиванню коштів і корупції політичних діячів; відмивання доходів, отриманих від корупційних діянь;  ролі підрозділів фінансових розвідок у боротьбі із корупцією, співпраці національних інституцій системи фінансового моніторингу, взаємозв’язку антикорупційного та антилегалізаційного законодавства, взаємодії підрозділів фінансових розвідок та антикорупційних підрозділів у сфері забезпечення безпеки публічних коштів у державах ЄС та інші актуальні питання.

6

Закінчився семінар підбиттям підсумків та врученням міжнародних сертифікатів учасникам заходу.

Be the first to comment on "ПРИЙНЯТО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ"

Leave a comment