Представник Асоціації взяв участь у конференції з проблем правової реформи

26 лютого 2016 року представник нашої Асоціації – кандидат юридичних наук, доцент Олександр Заєць взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції, організатором якої є Навчально-науковий Юридичний інститут Національного авіаційного університету.

ЗАЄЦЬ В НАУ

Тема конференції «Правова реформа в сучасних умовах: досягнення і перспективи» має дуже високий рівень актуальності, зважаючи на те, як важко, навіть під тиском європейської громадськості, просуваються реформи в Україні. Традиційно конференції, які проводить інститут, мають високе представництво. Так було і цього разу. До складу програмного комітету, наприклад, увійшли провідні юристи з 13 країн світу.

На конференції відбулося три пленарних засідання. На першому розглядалося питання «Реформа суддівського корпусу: проблеми реалізації», на другому – «Реформування національної поліції України: напрямки та перспективи», на третьому – «Проблеми реформування органів виконавчої влади в Україні».

28492

Як показали виступи учасників вони переконані, що проведення такої конференції – це один із шляхів поєднання правової науки та законодавчої практики. А це є неодмінною умовою того, що Україна зможе відбутися як правова держава.

Be the first to comment on "Представник Асоціації взяв участь у конференції з проблем правової реформи"

Leave a comment