ПОПОВНЕННЯ ДРУКОВАНОЇ СЕРІЇ «ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ОРД»

Вийшов друком новий навчальний посібник, підготовлений членами Всеукраїнської асоціації науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності:

Роль оперуповноваженого карного розшуку в досудовому розслідуванні: навчальний посібник / С.В. Албул, Р.В. Мукоіда, Д.О. Ноздрін; За заг. ред. С.В. Албула. – Одеса : ОДУВС, 2017. – 150 с. (Серія: Теорія і практика ОРД).

В навчальному посібнику розглянуті питання щодо взаємодії оперативних підрозділів Національної поліції України з органами досудового розслідування, організації взаємодії підрозділів карного розшуку з органами досудового розслідування при надходженні заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, організації взаємодії при направленні підрозділом карного розшуку матеріалів за результати оперативно-розшукової діяльності до слідчого підрозділу, організації роботи слідчо-оперативної групи під час досудового розслідування кримінальних правопорушень та виконання оперативними працівниками карного розшуку письмових доручень про проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій під час досудового розслідування.

Навчальний посібник буде корисним для слухачів центрів первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліцію на посади оперуповноважених карного розшуку, працівників практичних підрозділів Національної поліції України, а також курсантів, студентів та викладачів навчальних закладів, що здійснюють підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників поліції.

Be the first to comment on "ПОПОВНЕННЯ ДРУКОВАНОЇ СЕРІЇ «ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ОРД»"

Leave a comment