ОРГАНІЗАЦІЯ І ТАКТИКА БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Членами Асоціації підготовлено та видано монографію:

Проблеми організації і тактики боротьби оперативних підрозділів ОВС України з торгівлею людьми / В.В. Шендрик, І.А. Грабазій, О.О. Деревягін та ін.; за заг. наук. ред. В.В. Шендрика. – Харків: ХНУВС, 2015. – 260 с. — Серія «Теорія і практика ОРД».

002

Монографію присвячено комплексові теоретичних розробок і практичних рекомендацій щодо особливостей боротьби оперативних підрозділів ОВС України зі злочинами, пов’язанами з торгівлею людьми.

У роботі розглянуто специфічні та проблематичні питання, які виникають під час протидії злочинами, пов’язанами з торгівлею людьми, запропоновані відповідні рекомендації, які будуть сприяти більш ефективному проведенню оперативно-розшукової діяльності з метою протидії торгівлі людьми.

Сформульовані в монографії теоретичні висновки, практичні рекомендації та інші результати дослідження грунтуються на працях вітчизняних та зарубіжних вчених у галузі оперативно-розшукової діяльності, юридичної психології, криміналістики, кримінології, кримінального процесу і кримінального права.

Монографія буде корисною для курсантів та викладачів юридичних ВНЗ, а також для практичних працівників правоохоронних органів.

Be the first to comment on "ОРГАНІЗАЦІЯ І ТАКТИКА БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ"

Leave a comment