Опанування курсантами ОДУВС майбутньої професії в Управлінні кримінального аналізу

Пройшов майже екватор проходження практики курсантами Одеського державного університету внутрішніх справ в Управлінні кримінального аналізу Національної поліції України (м. Київ), тож саме час підвести перші підсумки та намітити перспективні напрямки роботи.  

photo_2019-01-21_15-49-01photo_2019-01-22_09-53-37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проходження практики на настільки високому рівні стало можливим завдяки сприянню начальника Управління кримінального аналізу Національної поліції України Пефтієва Дениса Олеговича та ректора Одеського державного університету внутрішніх справ Катеринчука Івана Петровича, які приділяють особливу увагу закріпленню теоретичних знань на практиці.

Курсанти 3-го курсу Крівега Дарія, Таранюк Владислав та Бедрій Тетяна вже протягом 3 років входять до складу Центру моніторингу кіберпростору кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення ОДУВС та вміло виконують завдання від Департаменту кіберполіції та Управління кримінального аналізу на предмет виявлення наявності протиправного контенту в мережі Інтернет, тому саме вони були відібрані для проходження практики в Управлінні кримінального аналізу Національної поліції України, де вони вдосконалюють свої знання в сфері інформаційних технологій та набираються аналітичних здібностей.

За кожним курсантом закріплені досвідчені працівники Управління, які роз’яснили курсантам основні завдання підрозділу, а також ознайомили курсантів з інструментаріями моніторингу мережі Інтернет, методами та тактикою пошуку оперативнозначущої інформації та підготовкою аналітичних дайджестів.

Попереду ще багато кропіткої роботи, але сподіваємося, що плідна співпраця між університетом та Управлінням кримінального аналізу продовжиться та набуде й інших форм заради виховання якісних майбутніх поліцейських.

photo_2019-01-22_09-53-40

photo_2019-01-14_17-04-50

Be the first to comment on "Опанування курсантами ОДУВС майбутньої професії в Управлінні кримінального аналізу"

Leave a comment