Засноване нове наукове періодичне видання

Вийшов перший номер наукового журналу «Юридичний бюлетень», що видається Одеським державним університетом внутрішніх справ разом з Головним територіальним управлінням юстиції в Херсонській області.

До складу редакційної колегії журналу входить 13 докторів та 9 кандидатів наук. Серед членів редакційної колегії – Голова нашої Асоціації доктор юридичних наук, професор Користін Олександр Євгенійович.

Авторами першого номеру стали юристи-практики, а також науковці Одеського державного університету внутрішніх справ та інших навчальних закладів України.

У збірнику представлені наукові праці, присвячені актуальним питанням теорії держави та права, цивільного права, кримінального права та кримінології, адміністративного права та адміністративної діяльності, кримінального процесу, криміналістики, оперативно-розшукової діяльності, юридичної психології та освіти.

Видання може бути корисним науковцям, викладачам та студентам вищих навчальних закладів юридичного профілю, ад’юнктам (аспірантам), працівникам правоохоронних органів та всім, хто цікавиться юридичними науками.

 

Be the first to comment on "Засноване нове наукове періодичне видання"

Leave a comment