Завершився двотижневий тренінг ANACAPA & UNODS, що проводився за участю членів Асоціації на базі Одеського державного університету внутрішніх справ

18 грудня 2015 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося вручення сертифікатів учасникам навчального тренінгу щодо використання аналітичних методів у кримінальному аналізі на основі сучасних передових технологій за методикою ANACAPA.

Нагадаємо, що навчання оперативному аналізу було ініційовано ОБСЄ, Всесвітнім Банком, Управлінням ООН з наркотиків і злочинності та проходило з 7 до 18 грудня 2015 року, а участь в тренінгу взяло близько 20 учасників зі всієї України.

Так, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ Користін Олександр Євгенійович привітав слухачів із закінченням курсу, а експерт з кримінальних розслідувань з використання методики ANACAPA Мирослав Прлевич висловив щиру надію, що знання та навички, здобуті під час практичних занять та брифінгів, знадобляться учасникам у майбутньому в їх професійній діяльності.

IMG_7536_НОВЫЙ РАЗМЕР

IMG_7520_НОВЫЙ РАЗМЕР

IMG_7571_НОВЫЙ РАЗМЕР

IMG_7595_НОВЫЙ РАЗМЕР

Слід зазначити, що протягом курсу тренінгу присутні мали можливість отримати знання, необхідні для аналізу великих об’ємів інформації з різних джерел і формування правильних аналітичних висновків з даної інформації. Були розглянуті питання стосовно: аналітичного процесу; аналізу зв’язків; формування і оцінки умовиводів; аналізу телефонних переговорів; складання схем, потоків, подій і дій; понять і стратегії аналізу зі застосуванням комп’ютера та ін.

Be the first to comment on "Завершився двотижневий тренінг ANACAPA & UNODS, що проводився за участю членів Асоціації на базі Одеського державного університету внутрішніх справ"

Leave a comment