В ОДУВС завершився тренінг КМЄС з кримінального аналізу

5 березня в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершився тренінг за участі представників Консультативної місії Європейського Союзу на тему: «Застосування кримінального аналізу в протидії злочинності» для працівників Головних управлінь Національної поліції в областях.

Тренерами-спікерами тренінгу виступили завідувач кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення майор поліції Карен Ісмайлов та завідувач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії майор поліції Олександр Заєць, які є сертифікованими тренерами від КМЄС з питань застосування кримінального аналізу правоохоронними органами.

20190312_140246-120190312_141741Учасниками тренінгу виступили працівники структурних підрозділів кримінального аналізу Головних управлінь Київської, Одеської, Харківської, Львівської, Дніпропетровської, Кіровоградської областей та міста Києва, а також фахівці з Департаменту кіберполіції.

Під час тренінгу провідний фахівець Консультативної місії Європейського Союзу, радник/тренер з питань кримінальних розслідувань Томмі Пейппо та керівник відділу кримінального аналізу ГУНП в Одеській області Олексій Волошин дуже інформативно та наглядно продемонстрували власний практичний досвід застосування кримінального аналізу в протидії злочинності.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????По завершенню навчання проректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Сергій Кузніченко привітав усіх учасників із успішним проходженням тренінгу та вручив відповідні сертифікати.

У свою чергу, старший радник Регіонального представництва КМЄС з питань загальної поліцейської діяльності Георгіос Покас, який також був присутнім під час урочистого вручення сертифікатів, висловив свою підтримку та готовність до подальшої плідної співпраці, що сприятиме підвищенню кваліфікації діючих працівників Національної поліції України.

Тематика тренінгу була максимально наближена до потреб практичних працівників. Тож учасники тренінгу набули навички, необхідні для аналізу великих обсягів інформації з різних джерел і формування якісного звіту, що безумовно допоможе їм у подальшій роботі в правоохоронних органах та боротьбі із злочинністю.

Be the first to comment on "В ОДУВС завершився тренінг КМЄС з кримінального аналізу"

Leave a comment