ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ МІСІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З РЕФОРМУВАННЯ СЕКТОРУ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ

З 25.07.2016 року по 05.08.2016 року Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні був проведений тренінг на тему: «Робота поліції з громадськістю» (Community Policing) який проходив у місті Одеса, в якому взяли участь представники Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області, представники Управління патрульної поліції у місті Одесі та представники навчальних закладів. Асоціацію науковців та фахівців у сфері оперативно-розшукової діяльності представляв кандидат юридичних наук, доцент Корнієнко Максим Вікторович.

viber image 16

Під час проведення тренінгу обговорювалися питання взаємодії поліції з громадськістю в Україні, використання консультативних груп громадян у діяльності поліції, урегулювання проблем та прийняття рішень поліцейськими, управління проведенням зборів, вивчались значення концепцій SWOT та PESTEL в діяльності поліцейського, формування команди та групового прийняття рішення поліцейськими, самомотивація та планування діяльності поліцейськими їх ефективна комунікація з населенням, порядність та етична поведінка працівника поліції.

Навчання передбачало підвищення рівня обізнаності з вищезазначених питань, а також звернуто особливу увагу на визначення порядку взаємодії поліції з громадськістю в Україні, обговорюванню завдань взаємодії поліції з громадськістю та обговорюванню необхідних змін для впровадження концепції взаємодії поліції із громадськістю в практичну діяльність кожного поліцейського.

По завершенню тренінгу Максим Корнієнко отримав два сертифікати встановленого зразка відносно того, що брав участь у тренінгу «Робота поліції з громадськістю» (Community Policing) та може викладати питання «Роботи поліції з громадськістю» (Community Policing).

IMG_4485

IMG_4486

Be the first to comment on "ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ МІСІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З РЕФОРМУВАННЯ СЕКТОРУ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ"

Leave a comment