ВИЙШЛА НОВА МОНОГРАФІЯ ЗА АВТОРСТВОМ ЧЛЕНІВ АСОЦІАЦІЇ

Вийшла друком нова монографія:

Теорія і практика оперативно-розшукової протидії злочинам у сфері водокористування : монографія /[О.І. Голиш, С.М. Бортник, М.В. Стащак, В.В. Шендрик]; за заг. наук. ред. В.В. Шендрика. – Харків : Панов, 2016. –172 с.

Рисунок1

Ця монографія є однією з перших у вітчизняній оперативно-розшуковій науці праць, в якій розроблені сучасні теоретично-правові та організаційні засади оперативно-розшукової протидії злочинам у сфері водокористування. У роботі здійснено аналіз стану наукової розробленості тематики протидії злочинам у сфері водокористування. Спираючись на аналіз емпіричного матеріалу та погляди науковців, надано оперативно-розшукову характеристику злочинів у сфері водокористування з узагальненням предмета злочинів і способів їх вчинення. Визначено напрями підвищення ефективності організації оперативного обслуговування підрозділами кримінальної поліції сфери водокористування. Вироблено перспективні напрями удосконалення організації внутрішньої та зовнішньої взаємодії оперативних підрозділів кримінальної поліції під час протидії злочинам у сфері водокористування.

Монографія призначена для працівників підрозділів кримінальної поліції, науково-педагогічних і педагогічних працівників та осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах юридичного профілю.

Be the first to comment on "ВИЙШЛА НОВА МОНОГРАФІЯ ЗА АВТОРСТВОМ ЧЛЕНІВ АСОЦІАЦІЇ"

Leave a comment