Вийшла в світ монографія видатного вченого

Вийшла друком нова монографія видатного вітчизняного науковця – члена нашої Асоціації – провідного наукового співробітника Науково-дослідної лабораторії з проблемних питань правоохоронної діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук, професора, генерал-майора міліції у відставці Водька Миколи Петровича.

Водько М.П.

Формирование политики противодействия уголовным правонарушениям в Украине (оперативно-розыскной аспект): монография / Н.П. Водько. – Одесса: Феникс, 2015. – 572 с.

В монографії досліджуються зміст та цілі політики протидії кримінальним правопорушенням в Україні та її склодовій – оперативно-розшукової політики, перспективи формування останньої в умовах введення в дію нового Кримінального процесуального кодексу України із врахуванням впроваждення в правоохоронну діяльність Європейських правових стандартів і норм. Автором вносяться пропозиції з удосконалення оперативно-розшукового та кримінально-процесуального законодавства України.

Одним з рецензентів монографії виступив член нашої Асоціації – доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри правосуддя юридичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Микола Анатолійович Погорецький.

Монографія буде корисною для науково-педагогічного складу, аспірантів, ад’юнктів, курсантів та студентів юридичних вищих навчальних закладів, працівників державних органів, що здійснюють оперативно-розшукову та кримінально-процесуальну діяльність.

Be the first to comment on "Вийшла в світ монографія видатного вченого"

Leave a comment